Over ons 2018-02-20T20:47:21+00:00

OVER ONS

Downtown Developers is een frisse en dynamische groep met decennia aan ervaring. Centraal staat de eindgebruiker waarvoor we hoogwaardige, duurzame en intelligente  vastgoedoplossingen ontwikkelen en we daarmee kwaliteit en leefbaarheid toekomstbestendig toevoegen aan de stad. Een stad en plek waar wonen, werken en recreëren naadloos in elkaar overlopen en waar het prettig thuiskomen is.

VALENTIJN ZWOLSMAN

Ongeveer tien jaar geleden ben ik begonnen met het aankopen van woningen om ze vervolgens te renoveren en door te verkopen of te verhuren. In de crisistijd richtte ik me voornamelijk op het transformeren van kantoorpanden naar statige appartementen. Tegenwoordig richt ik me uitsluitend op projectontwikkeling waarbij ik nog steeds kantoorpanden transformeer naar woningen echter zijn de volumes van de projecten groter en werk ik met gerenommeerde professionele partijen. De meeste projecten vinden plaats in Den Haag, de stad waar ik vandaan kom en de stad die ik nog mooier wil maken dan die al is.

YPE SMITH

Zo’n 20 jaar geleden ben ik gestart in het vastgoed op de Amsterdamse markt in de woningmakelaardij en projectontwikkeling. Na ruim 7 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de gemeente Den Haag waar ik 11 jaar met veel plezier heb mogen werken aan de stad. In die periode heb ik gewerkt in diverse functies zoals bij de aankoop en onteigening van vastgoed voor onder meer het project ‘Nieuw Binckhorst’ en de Rotterdamse Baan, het portefeuillemanagement van de Centrale Vastgoedorganisatie en als operationeel directeur bij de Wijk Ontwikkelings Maatschappij (WOM). Vanuit een andere rol gaan we nu met minstens evenveel enthousiasme door met het nog verder verbeteren van onze mooie stad.